Welkom bij Stollarus Nederland
Kunststof kozijnen, ramen en deuren
Technologie


STOLLAR
is een gerenommeerde fabrikant van ramen en deuren schrijnwerk van PVC, hout en van aluminium profielen op de Europese markt. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door de ISO 9001:2000 Quality Management System Certificaat, CE-Europese merk van overeenstemming, technische goedkeuringen afgegeven door Institute of Building Technology in Warschau en kwaliteitscertificaten bevestigd door de leveranciers van profielen, ruiten en ijzerwaren dat.
video kunststof kozijnen  Video van de fabriek     PVC Kunststof

De technologie van stempelen profielen van hard PVC is constant in ontwikkeling voor 30 jaar. Polyvinylchloride, want dit is de chemische benaming, is zeer duurzaam, verouderingsbestendig materiaal, als gevolg waarvan de ramen van het blijven betrouwbaar functie voor enkele tientallen jaren, dat hun bruikbare functies behouden binnen deze tijd. Dit is het materiaal mechanisch resistent en bestand tegen klimatologische factoren, zoals: regen, vorst-, raam-, UV-straling en temperatuurschommelingen. Het geeft warmte-isolerende eigenschappen en biedt ook voor de optimale akoestische isolatie. Met de tijd, zal de ramen niet veranderen hun vorm en kleur en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Vanwege de mogelijkheid van het verkrijgen van vrijwel elke vorm van PVC-profiel, de ramen makkelijk opgaan in de structuren van moderne en historische architectuur. In 2007 kocht STOLLAR de stand van de techniek en volledig geautomatiseerde productielijn voor het vervaardigen van de hoogste kwaliteit Kunststof ramen en deuren schrijnwerk


Hout

Ramen en deuren van STOLLAR zijn vervaardigd uit de beste soorten van pijnbomen, eiken en exotische mahonie hout - meranti. de technologie van de productie bepaalt uit hout krachten de zeer zorgvuldige voorbereiding van het materiaal - het hout moet goed worden gedroogd boven. De totale automatisering van deze fase is de garantie voor het goede verloop ervan. Bonding profielen van lamellen in plaats van, zoals in het verleden af ​​te maken van massief hout, zeker elimineert het probleem van hun latere kromtrekken. Een drie-laags multiplex met parallelle opstelling van de lamellen heeft veel betere technische parameters van het massief hout met dezelfde doorsnede. Het plein hout is onderworpen aan verdere technische verwerking: dressing, aftopping, profiel vormgeven, als gevolg waarvan het hout neemt de vorm van het actieve venster profiel.

Het profiel uit hout moet bestand zijn tegen de werking van de variabele atmosferische omstandigheden - luchtvochtigheid of wind druk, en dit is de reden waarom de duurzaamheid is de belangrijkste factor. Het is geïntegreerd door middel van de druk-methode. De duurzaamheid wordt verkregen ten gevolge van de finish lagen van vernis: aarden laag primer en afwerkingslaag. Om te voldoen aan de verwachtingen van de markt in 2008, STOLLAR de installatie van de meest moderne lijn in Europa, vervaardigd door VERTEK, speciaal voor lakken en drogen venster elementen


Aluminium

Aluminium is het materiaal getoond kleine dichtheid, goede mechanische eigenschappen en weerstand tegen corrosie. In zijn zuivere vorm, het is broos, maar in diverse soorten legeringen, de sterkte-eigenschappen te verbeteren. Ongeveer 25% van de productie van dit metaal wordt gebruikt in de bouwkunde. In het stempelen proces, de kaders van ramen, deuren, prefab structurele elementen van verhogingen, enz. worden vervaardigd. De systemen zo gemaakt bieden de mogelijkheid voor het ontwerpen en invullen van het complex van aluminium en glas structuren, wiens populariteit in de bouw engineering discipline is toegenomen van jaar tot jaar.

aluminium systemen voor de gehele dichtheid voor penetratie van afvoer water en penetratie van lucht. Aluminium is een van de sterkste bouwmaterialen, bijna non-vereist geen onderhoud en perfect isolerende en duurzaam. Het houdt de lange levensduur en kan worden onderworpen aan recycling eindeloze tijden. De nieuwe en overvloedige aanbod van aluminium profielen van STOLLAR kan de individuele benadering met betrekking tot eventuele implementatie.