Aluminium Kozijnen
pl en ru lt cz ro hu se
Welkom bij Stollarus Nederland
Uw beste keus voor kunststof of aluminium kozijnen!Onderneming

     

We zijn al velen jaren gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren uit PVC, aluminium en hout.

Ons doel is het leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwalitatieve normen, en de individuele verwachtingen van elk van onze klanten.

Onze sterkepunten:
  • We besteden heel veel aandacht aan de kwaliteitscontrole in elke fase van de productie en dit is waarom de ISO-certificaat van European Quality aan ons is toegezegd.
  • Wij voeren permanent toezicht op de materialen, waaruit voltooien we dat de ramen en deuren een uitstekende sluitwerk hebben. Onze leveranciers behoren tot toonaangevende Europese bedrijven met een goed bewezen merk.
  • We plaatsen een inzet op innovatie en ontwikkeling, waarvan het resultaat is volgens de meest recente design en technologische oplossingen. Onze productie-lijnen hebben de Technische Goedkeuring van het Institute of Building Technology (ITB) gekregen.
  • Wij nemen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze diensten en producten die wij leveren met 5-jaar garantie voor het complete ontwerp van het venster (met inbegrip van fittingen en ruiten).
  • Wij zijn ons bewust hoe belangrijk uw tijd is, en daarom doen wij alle pogingen om altijd op tijd al uw bestellingen te voltooien.
  • Mensen zijn ons kapitaal - hun ervaring, vaardigheden en creativiteit. Ze creëren de kracht en het potentieel van ons bedrijf.


Thuis is de belangrijkste plaats in het leven van ieder mens en dat is waarom we al onze inspanningen inzetten voor de kwaliteit van onze ramen, en aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen.

Wij willen graag de onovertroffen glitter en charme in uw huis te brengen, met behulp van Stollar ramen, dat uw huis vol van warmte en elegantie wordt.
 
Copyright Stollarus Nederland 2019.
Designed by 3w world. Sitemap