Welkom bij Stollarus Nederland
Kunststof kozijnen, ramen en deuren
Geschiedenis


Het bedrijf van STOLLAR systemy , is actief op de Poolse markt sinds 2000. Op 02 mei 2006, naam van het bedrijf was het veranderd van Suwalska Fabryka Okien i DRZWI EURO OKNO Godlewski Spółka Jawna toepassing eerder voor STOLLAR systemy OKIENNE Spółka Jawna . Vanaf het begin van onze activiteiten, aanname hadden onze is de tevredenheid van de eisen van de veeleisende klanten, die vooral geïnteresseerd zijn in hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen. .

Onze strategie omvat het investeren in de ontwikkeling van de plant met het oog op kwaliteit van het product en klanttevredenheid. Als gevolg van continue projecten en verbeteringen van de technologie, de kwaliteit van onze producten toe. Tegelijkertijd kunnen wij het ons veroorloven om ons aanbod van producten uit te breiden. Onze inbreng product - Kunststof ramen en deuren schrijnwerk - werd versterkt door ramen en deuren van aluminium en houten ramen.

We hebben ook een bet geplaatst op de professionaliteit van onze medewerkers. De jarenlange ervaring met de PVC-raam en deur schrijnwerk liet ons toe om de staf compleet professioneel fabricage, installatie en verkoop van onze ramen en deuren.

Vandaag STOLLAR systemy OKIENNE (STOLLAR Windows systemen) is een grote, goed te herkennen en gevestigde fabrikant van PVC en hout ramen en deuren schrijnwerk op de Europese markt. De kwaliteit van onze producten wordt gewaarborgd door de technische goedkeuringen afgegeven door ITB Warschau en Kwaliteit Certificaten uitgegeven door de leveranciers: van profielen, ijzerwaren en ruiten. Als ons doel is een hoge kwaliteit van onze producten, deskundig en goed gekwalificeerd personeel en een goede beeld van ons bedrijf, hebben we besloten om het ISO 9001 Quality Management System te implementeren.


Onderneming
  |