Houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen

pl en ru lt cz ro hu se

Home    Onderneming    Producten    Onze Projecten    Modellen en Prijzen    Offerte    ContactHouten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen van hoogste kwaliteit direct van producent!

Spotgoedkope houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen van bekendste Poolse topproduct! Laagste prijs garantie!

We zijn al velen jaren gespecialiseerd in de productie van houten kozijnen, aluminium kozijnen en kunststof kozijnen.

Ons doel is het leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwalitatieve normen, en de individuele verwachtingen van elk van onze klanten.

Houten kozijnen
Ramen en deuren van STOLLAR zijn vervaardigd uit de beste soorten van pijnbomen, eiken en exotische mahonie hout - meranti. de technologie van de productie bepaalt uit hout krachten de zeer zorgvuldige voorbereiding van het materiaal - het hout moet goed worden gedroogd boven. De totale automatisering van deze fase is de garantie voor het goede verloop ervan.

Houten kozijnen worden gemaakt van een hardhout soort ( Meranti,Afrormosia etc) welke vaak uit de subtropen wordt geimporteerd. De voordelen van houten kozijnen blijven uiteraard de makkelijk te veranderende kleur en de natuurlijke uitstraling.
Hout zal altijd een edel en warm materiaal blijven. Dankzij de nieuwste technieken op het gebied van eindbewerking vergen houten kozijnen weinig onderhoud, als u kiest voor een eindbehandeld product.
houten kozijnen zijn van zichzelf isolerend.

Wij leveren door heel Nederland en Belgie.