Houten ramen verkoop tegen Fabrieksprijs! Betaal 50% minder!
pl en ru lt cz ro hu se

Home    Onderneming    Producten    Onze Projecten    Modellen en Prijzen    Offerte    Contact

HOUTEN KOZIJNEN

Dit is een optimale keuze voor diegenen onder u die boven alles waarderen de nobelheid en naturalisme van het materiaal. Onze ramen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde grenen hout, mahonie (meranti) of eiken gebonden lagen. Ze zijn onderworpen aan technologische verwerking volgens de restrictieve Europese normen, die de kwaliteit garandeert, de productie is onovertroffen. De brede selectie van kleuren en design van vrijheid, zijn gecombineerd met de state of the art productie-technologie, zodat de aanpassing van de dienst parameters en uiteindelijke is de uiterlijk van het venster aan de eisen van onze klanten te voldoen.

profil drewniany

HOUTEN ramen
voordelen

Thermische buitenste bescherming te beschermen het kozijn uit de exploitatie van vocht van buitenaf. Afvoeren van de afvoer water naar de buitenzijde van kozijnen, beschermen ze het geheel van de structuur van vochtige accumulatie.
Twee pakkingen, eenmaal contact, vormt de isolerende luchtkamer.
Geïntegreerde structuur is gemaakt van 3-laags gebonden hout. Het raamprofiel is toegetreden dat zodanig interne spanningen, die zich in het hout bevinden zijn onderling opgeheven, terwijl het hout ongewijzigd blijft functioneren in diverse van atmosferische omstandigheden.

SOFT-LINE profiel timber windows
de kenmerkende eigenschappen van de Soft-line profielen bevatten de afgeronde randen van de beglazing kraal. Perfect glad oppervlak vergemakkelijkt en zorgt voor schoon onderhoud. Afgeronde randen verhoogd de duurzaamheid van de vernislaag. Het hout is te verkrijgen in meer dan tien kleuren, afhankelijk van de voorkeuren van de klant om vervolgens te worden beschermd met de ecologische, waterdichte verven.
JEZ_1574 timber windows
Dit is het profiel met de klassieke randen van de beglazing kraal. De Standaard -optie biedt de mogelijkheid om een van de meer dan tientallen kleuren. De gekleurde houten elementen zijn voorzien van ecologische verven. Het is uitgerust met de enkele kamer beglazing set met de uitzonderlijk gunstige parameters van de thermische prestaties. De ramen zijn ook kenmerkend voor de hoge akoestische prestatie waarde.