Stollar:Kunststof, houten en aluminium kozijnen voor fabrieksprijzen!! Goedkope prijs voor hoogste kwaliteit!11
pl en ru lt cz ro hu se

Home    Onderneming    Producten    Onze Projecten    Modellen en Prijzen    Offerte    Contact

Stalen deur

extruded entrance door
Blad design
Het deurblad is opgebouwd uit verzinkte staalplaat met een dikte van 0,5 mm tot 0,6 mm. Het is klaar met de PVC-laag met de originele textuur of hout of gelakt. Het blad interieur is gevuld met isolatie materiaal. Het onderste deel van het blad is beëindigd met de metalen profiel, waardoor het afstemmen van de lengte van het blad door middel van trimmen naar beneden tot 160 mm (on one's own).
Ironmongery
De bladeren zijn vaak in de hout-zoals fineer, als standaard zijn uitgerust met: 1. twee inbouw-sloten - bodem (afstand 72) boven, drie veiligheidsbouten 2. cap-geschroefd drie scharnieren 3. drie evenwicht houden bouten 4. wijziging van het blad beëindiging afhankelijk van de toepassing (DPWZ buitenkant blad)
drie scharnieren
mantel:
gegalvaniseerd plaatstaal
exterior coat
drie evenwicht houden bouten
top slot
vulling:
isolatie materiaal
principal lock
staalprofiel
T02
T07
  |  
glazed entrance door
    
T07 - S02
    
S01


    
S02
    
T02 - S03
    
S04
    
S03
    
S05
Burglar-proof door - "HETMAN"
Hetman staal, inbraakpreventie door het vindt zijn toepassing in de multi-en single-family residentiële gebouwen. Het deurblad is opgebouwd uit composiet verzinkt plaatstaal met hout en textuur van het schuim vulling. Speciale vorm secties vormen de versterking van het blad. Als een standaard, de deur is voorzien van drie sloten: opdrachtgever slot met 5 beweegbare veiligheidsbouten - behaalde klasse 5 attest, top sluiting met 3 veiligheidsbouten - klasse 7 certificaat en extra slot, ook met drie veiligheidsbouten - met klasse 7 attest. De deur is uitgerust met de inbraakwerende rozet in ENV klasse 4, onder cartridge is gecertificeerd voor klasse B, top cartridge met een klasse B-knop, drie evenwicht houden bouten en kozijnen in de kleur of het blad. De deur wordt aangeboden in de gladde afwerking en vergrote versie met de kleuren van de gouden eik, mahonie, calvados, noten, Kastanjes en rustiek eiken. RAL-kleuren kunnen ook gebruikt worden volgende regeling.
  |