pl en ru lt cz ro hu se

Home    Onderneming    Producten    Onze Projecten    Modellen en Prijzen    Offerte    Contact

Hout-aluminium ramen


Dit zijn de vensters waar hout en aluminium zijn gecombineerd zodanig dat de dienstverlening en esthetische waarden van elk van de materialen worden gebruikt om de maximaal mogelijke omvang.
Hout is de milieu-vriendelijk materiaal eeuwen bekend, tegelijkertijd het creëren van de warme en vriendelijke klimaat.
Aluminium toegepast vanaf buiten vormt de bescherming voor het hout en de duurzaamheid garandeert.

STOLLAR - Timber-aluminium windows


Hout-aluminium ramen
ontwerpkenmerken De toepassing van hout-aluminium ramen laat het handhaven van de warme klimaat in het interieur, met de gelijktijdige garantie dat de buitenkant van aluminium zal de best mogelijke bescherming tegen de invloed van atmosferische omstandigheden, waardoor garanties voor hun lange levensduur te garanderen.

Duurzaamheid en eenvoud van onderhoud maken dit de beste keuze ten aanzien van de kosten-effectiviteit. Vanwege de duurzaamheid van deze ramen en de eenvoud van het onderhoud, de kosten van de operatie zijn minimum.

Door het selecteren van de vensters uit de combinatie van hout en aluminium, ontvangt de klant praktisch onverwoestbaar product als de aluminium beschermt het hout als de schors beschermt de boom.STOLLAR - Timber-aluminium windows


SOFT-LINE profiel De Soft-Line profiel is een zeer stijlvolle en tegelijk zeer modern design, speciaal voor klanten die waarde hechten aan nieuwe oplossingen.

STOLLAR - Timber-aluminium windows


CLASSIC profiel De Classic profiel is het product speciaal voor de klanten die waarde hechten aan conventionele oplossingen. Het is kenmerkend voor de klassieke, scherpe vorm van het aluminium profiel randen.